Αναγνώστες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΦΟΝΤΟ!

Η ομάδα μας συνεχίζει όλο αυτό το διάστημα τις ενημερώσεις που έχουμε προγραμματίσει σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου της Πάτρας .
Μέχρι σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει ενημερωσεις για το ασφαλές Διαδίκτυο σε τρία σχολεία .
Κεντρικό μας σύνθημα : "Σερφάρω ΜΕ ΜΕΤΡΟ, χωρίς να ρισκάρω " εστιάζοντας στο ΜΕΤΡΟ..Οι δάσκαλοι μαζί με τους μαθητές τους μας έχουν εκπλήξει ευχάριστα στο δημιουργικό μέρος της δράσης όπου καλούνται να αποτυπώσουν σε τοιχογραφία το μήνυμα της ημέρας!
Το μήνυμα της ημέρας είναι μια ομαδική δραστηριότητα των μαθητών των τριών μεγαλύτερων τάξεων του κάθε σχολείου όπου οι μαθητές με την καθοδήγηση του συναδέλφου Δημήτρη Θεοδωροπουλου και των εθελοντών μας Κοινωνικών Λειτουργών αποφασίζουν ποιο μήνυμα θα υιοθετήσουν από αυτά που προτείνουν μέσα στην ομάδα .
Ελπίζουμε αυτοί οι μαθητές μέχρι να  τους ξανασυναντήσουμε να σερφάρουν με σύνεση στο Διαδίκτυο...
Κάποιες φωτογραφίες δηλώνουν την καρναβαλική περίοδο που βιώνει τούτη εδω η πόλη ...μην ξεχνάτε ότι αυτό το τελευταίο διάστημα πριν την αποκριά  όλη η πόλη κινείται  σε καρναβαλικούς ρυθμούς κάτι το οποίο είναι μέρος της παράδοσής της .... δεν μπορούσαμε όπως αντιλαμβάνεστε και εμείς να ξεφύγουμε απο αυτό !! ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ! ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου